Speedbooks Rapportage Software

Met de software van Speedbooks heeft u met de gegevens uit uw administratie eenvoudig binnen enkele minuten de gewenste managementrapportages paraat.

In Speedbooks kan u vele rapportages maken voor uw  klanten. Denk aan SBR jaarrekeningen, consolidatieoverzichten, winst & verliesrekeningen en nog veel meer. Hierdoor bespaart u veel tijd die u kan besteden aan het adviseren van uw klanten.

Er is een volledig automatische koppeling met Asperion gerealiseerd op basis van de API. Hierdoor kan de financiële data heel eenvoudig uit Asperion worden ingelezen. Dit zonder omslachtige down- en uploads van bestanden.

Speedbooks rapportage software

Over Speedbooks

Speedbooks levert hun innovatieve rapportagesoftware aan kleine en grote ondernemers en accountants- en administratiekantoren in binnen- en buitenland. Daar zetten ze betrouwbare services naast als online support, handleidingen en trainingen. Ze luisteren goed naar hun gebruikers en blijven innoveren. Ze zijn altijd alert op kansen om onze rapportagetool te verbeteren en rapportageprocessen te optimaliseren.

Over de koppeling

Speedbooks reporting software en Asperion boekhoudsoftware zijn gekoppeld o.b.v. de officiële API.
Hierdoor worden de gegevens automatisch opgehaald uit Asperion.

Deze koppeling is zowel beschikbaar voor de offline als de online versie van Speedbooks.

Vragen en Ondersteuning

Vragen of ondersteuning bij de koppeling?

Neem contact op met Speedbooks