De automatische bankkoppeling tussen Asperion administraties en de ABN-AMRO bank is uitgebreid met betaal- en incasso functionaliteit.

Bankkoppeling tussen Asperion en de ABN AMRO bank
Bankkoppeling tussen Asperion Online Boekhouden en ABN AMRO bank is verder uitgebreid.

Weer goed nieuws voor de gebruikers van Asperion die bankieren bij de ABN AMRO bank. De bestaande bankkoppeling, waarbij dagelijks automatisch transactiemutaties van zakelijke rekeningen direct worden afgeleverd in de boekhouding, is verder uitgebreid met betaal- en incasso functionaliteit.

Betaal- en incassobestanden

Met de nieuwe optie die de ABN AMRO recentelijk heeft mogelijk gemaakt, kunnen gebruikers van Asperion software vanuit de boekhouding een betaal- of incasso voorstel maken en de opdrachten direct met een muisklik naar de bank versturen, zonder het bestand te downloaden en weer te hoeven uploaden.

De nieuwe functie’s zijn te activeren met één muisklik .

Activeren van de nieuwe functies

Voor klanten met een actieve bankkoppeling, is het activeren van de nieuwe opties eenvoudig. In de instellingen van de administratie kunt u onder bankkoppelingen de opties: Betalingen en/of Incasso’s activeren met één muisklik.
Maakt u nog geen gebruik van de bankkoppeling, dan zijn instructies over het activeren van de bankkoppeling en andere veel gestelde vragen te vinden in de beschikbare online help.

Zakelijke betaalproducten van de ABN AMRO

Vanzelfsprekend moet het contract met de bank wel toereikend zijn, een incasso-opdracht versturen zonder dat er een incassocontract is afgesloten met de bank zal niet verwerkt worden door de bank. Controleer of uw zakelijke rekening is voorzien van de juiste producten. Meer informatie over de SEPA overboeking en de SEPA incasso is te vinden op de website van de ABN AMRO: https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/producten/betalen/index.html

Met de bankkoppeling is al een tijdsbesparing van 1.300.000 uur gerealiseerd door ondernemers, boekhouders en accountants.

Historie Bankkoppeling

De eerste bankkoppeling met de ABN AMRO is geïntroduceerd in 2010. Met deze koppeling worden al 12 jaar lang dagelijks bankafschriften direct aangeleverd aan Asperion die deze direct voor de ondernemers, boekhouders en accountants klaarzet in de financiële administratie waar de bankmutaties direct verwerkt kunnen worden.

Een snelle rekensom, als we ervan uitgaan dat het ophalen van een mutatiebestand van je bank en deze inlezen in de administratie 5 minuten in beslag neemt, heeft als resultaat dat deze koppeling tot op heden al een kleine 1.300.000 uur aan tijdsbesparing heeft opgeleverd voor onze klanten.

Meer informatie over de bankkoppeling

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?