Nextens

Nextens

Nextens, een prominente partner van Asperion, biedt een naadloze integratie voor het exporteren en importeren van data via de RGS Brugstaat.
Dit stelt gebruikers in staat om efficiënt fiscale gegevens tussen de systemen te verplaatsen.

Nextens staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan fiscale softwareproducten, waaronder oplossingen voor inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting.
Hun platform biedt ook Nextens eXcellerate en Nextens Naslag voor verdere ondersteuning bij jaarrekeningen en fiscale advisering.
Met deze tools kunnen professionals hun aangifteprocessen optimaliseren en hun klanten van hoogwaardig financieel advies voorzien.

Nextens -Import Export van RGS Brugstaat

Over Nextens

Nextens, een dochteronderneming van RELX, is marktleider op het gebied van fiscale aangiftesoftware en biedt innovatieve totaaloplossingen voor fiscaal en financieel professionals.
 
Met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’60, heeft Nextens zich ontwikkeld tot een voorloper in de branche door constante innovatie en het streven naar optimalisatie van fiscale aangiften.
 
De software van Nextens is gekoppeld aan diverse boekhoud- en CRM-pakketten, waardoor klanten efficiënter kunnen werken en effectiever kunnen adviseren.

Over de koppeling

De data koppeling tussen Asperion en Nextens via de RGS Brugstaat biedt significante voordelen.

Gebruikers kunnen data moeiteloos exporteren uit Asperion en importeren in Nextens, wat een naadloze integratie tussen de aangifte- en jaarrekeningsoftware mogelijk maakt. Dit verbetert de efficiëntie en nauwkeurigheid van financiële rapportages.

Door gebruik te maken van RGS is de datakoppeling tussen twee softwaresystemen efficiënt door gestandaardiseerde protocollen die snelle gegevensoverdracht mogelijk maken.

Vragen en Ondersteuning

Vragen of ondersteuning bij de koppeling?

Neem contact op met de Asperion HelpDesk.

Vragen over de software van Nextens?

Kijk op : www.nextens.nl