Wij hebben de afgelopen 11 jaar met veel plezier in ons kantoor in Naarden gewerkt. Sindsdien is de onderneming gestaag doorgegroeid en vonden we het tijd om rond te kijken naar een kantoor met een modernere inrichting, dat beter aansluit bij het nieuwe, hybride werken. Een kantoor gericht op het bevorderen van de communicatie tussen medewerkers, op de dagen dat ze hun werkzaamheden op kantoor uitoefenen. Om onze dienstverlening niet te hoeven onderbreken wordt er een compleet nieuw kantoor ingericht dat pal naast ons bestaande kantoor staat. Onze nieuwe plek bevindt zich dus nog steeds op het levendige businesspark “Gooimeer” te Naarden.

Asperion hoofdkantoor

Waarom we wederom voor deze omgeving hebben gekozen?

Wat kenmerkt het Gooimeer?

‘De Gooise poort’ is een kantoorgebouwcombinatie aan het Gooimeer 2 tot en met 4 en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein ‘Gooimeer Noord’. Het ligt vlak bij het Gooimeer, Naarderbos en de vestingwerken van Naarden. Het bedrijventerrein op deze uitloper van de Utrechtse Heuvelrug herbergt flink wat mooie bedrijven en er komen steeds meer nieuwe bedrijven bij. Asperion bevindt zich hier in een omgeving waar werk, natuur, cultuur en historie volledig versmolten zijn.

De kracht achter kantoren, ondernemers en werknemers

Zoals Asperion online boekhouden de kracht is achter vele kantoren in de accountancy en voor ondernemingen, is werkplezier dé drijvende kracht achter Asperion. Een passend kantoor dat het werkplezier verder verhoogt mag hierbij dan natuurlijk niet ontbreken. We zijn naar een meer open interieur gegaan. Een interieur met meer glazen wanden dus minder “blinde” muren, een modernere vormgeving en afwerking, een gloednieuwe keuken en kantine faciliteiten en een perfecte klimaatbeheersing en waar nodig: nieuw meubilair.

Bereikbaarheid

Een groot voordeel van ons kantoor in Naarden is de goede bereikbaarheid van de locatie zowel voor de auto als ook met openbaar vervoer.

Via de A1 afslag 6 ben je zo op ons kantoor dat direct aan de A1 ligt.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en op 5 minuten loopafstand is er een Tesla supercharger aanwezig.

Openbaar vervoer

Er zijn goede trein- en busverbindingen met Naarden. Ideaal dus voor klanten en onze medewerkers. Het dichtstbijzijnde NS-station is Naarden-Bussum, bereikbaar middels buslijnen 110 en 151. De bushalte bevindt zich praktisch voor het gebouw.

Horeca

In de omgeving zijn uitstekende horeca gelegenheden en op het terrein zelf zit een bedrijf dat lunches faciliteert.

Ook een wandeling naar de jachthaven met restaurant is een leuke ervaring.

Kom je snel langs?

Ben jij benieuwd naar ons nieuwe kantoor of wil je gewoon eens kennismaken met de medewerkers van Asperion? Kom dan gezellig langs! Bel voor een afspraak, dan zorgen we dat de koffie of thee klaar staat!

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?