In de jaren 90 van de vorige eeuw kwam Microsoft met een van de eerste web browsers op de markt. Internet Explorer (IE) werd sindsdien lange tijd een van de meest populaire browsers. Maar inmiddels zijn we 27 jaar verder en voldoet IE niet meer aan de belangrijkste veiligheid- en functionaliteitseisen.

Hoewel Internet Explorer nog steeds meegeleverd wordt met Windows 10, is de nieuwe browser van Microsoft, Edge, veel beter en wordt IE nog maar door weinigen gebruikt, veelal alleen om oudere software toepassingen nog te kunnen blijven gebruiken. Wereldwijde statistieken geven Google Chrome als absolute favoriet, gevolgd door Safari (op de Mac) en Firefox.

Dit alles is de reden voor Asperion om definitief te stoppen met het ondersteunen van deze oude browser. Ons advies is daarom om tijdig over te stappen op populaire, moderne browsers zoals Chrome of Safari.

Dit betekent dat Asperion vanaf nu niet meer optimaal kan werken als je IE nog blijft gebruiken. En in de toekomst wellicht helemaal niet meer.
Maar zoals bovenstaand al opgesomd zijn er voldoende alternatieven beschikbaar.

Nieuwe moderne browsers voor optimale ervaring met Asperion

Gebruik je nog Internet Explorer?

Gebruik je dus nog IE als standaard webbrowser? Stap dan over op Google Chrome, Safari, Firefox of Edge om optimaal gebruik te maken van de online boekhoudsoftware van Asperion.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze aankondiging?
Stuur ze aan helpdesk@asperion.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?