Een fijne werkomgeving draagt bij aan het werkplezier van onze medewerkers. Voor ons een reden om deze weer eens onder de loep te nemen. Het resultaat? Een nieuw fris kantoor, wat zeker zal bijdrage aan nog meer werkplezier en maar 100 meter verderop om precies te zijn!

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid door onze manier van werken, wat bepalend is voor ons eigen werkplezier. Daar mag een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. We merkten dat onze huidige locatie wel een upgrade kon gebruiken met een nieuwe, modernere inrichting.

We gaan naar een nieuw, meer open interieur. Een interieur met o.a glazen wanden, een moderne vormgeving en afwerking, een gloednieuwe keuken en kantine faciliteiten, een perfecte klimaatbeheersing en nieuw meubilair.

We gaan onze spullen inpakken en de plek, waar we 11 jaar lang mooie stappen hebben gemaakt, verlaten. De spullen worden binnenkort ingeladen en 100 meter verderop weer uitgeladen. Na een korte wandeling komen we dan aan bij onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende periode. Ons nieuwe adres wordt Gooimeer 3 1411 DC Naarden.

Voor de mensen die niet bekend zijn met de omgeving: De Gooise poort zoals ons prachtige pand genoemd wordt, ligt op het bedrijventerrein Gooimeer Noord direct aan afslag 6 van de A1.

Onze online boekhoudsoftware wordt continue uitgebreid met innovatieve oplossingen en uiteraard is in ons nieuwe kantoor ook veel aandacht besteed aan vergader- en trainingsruimten voor onze relaties waar we al deze vernieuwingen kunnen laten zien.

We maken na de verhuizing graag een afspraak met geïnteresseerden.

Ken je Asperion nog niet en wil eens je kennismaken of ben je benieuwd naar onze oplossing voor online boekhouden?

Neem dan contact op met onze helpdesk op 088-5 11 11 11

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?