De Rabobank heeft ons en u inmiddels geïnformeerd over het beëindigen van de huidige bankkoppeling. Maar er is goed nieuws! Er is een nieuwe, betere koppeling in de maak!

Sinds 2011 is het mogelijk een automatische bankkoppeling te maken met de Rabobank. Met deze koppeling ontvangt en verwerkt Asperion voor deze rekeningen dagelijks alle mutaties in de boekhouding.

Met de komst van de nieuwe PSD2 wet- en regelgeving hebben de banken – en Rabobank niet uitgezonderd – een nieuwe koppeling moeten realiseren. Deze nieuwe koppelingen zijn gebouwd met de laatste technieken en bieden op termijn ook nog meer mogelijkheden. Om deze reden heeft de Rabobank dan ook besloten de oude koppeling te vervangen en ook huidige partners gebruik te laten maken van de nieuwe koppeling.

De oude koppeling gaat dus per 1 juli 2022 met pensioen na ruim 11-jaar trouwe dienst.

Photographer: Roland Lösslein | Source: Unsplash

Nieuwe koppeling
De tools voor de nieuwe koppeling zijn sinds kort beschikbaar voor software leveranciers zoals Asperion. Wij zijn dan ook druk bezig om de nieuwe koppeling te integreren in onze software. Wij verwachten ruim op tijd klaar te zijn zodat de koppeling ononderbroken beschikbaar blijft en er ook na 1 juli gebruik kan worden gemaakt van deze tijdsbesparende functie.

Nieuwe koppeling met nog meer functionaliteit

De nieuwe koppeling biedt in de toekomst ook meer mogelijkheden, waardoor we nog meer tijdsbesparende functies kunnen toevoegen, teneinde ondernemers, accountants en boekhouders blijvend te kunnen ondersteunen met hun dagelijkse werk.

Photographer: C Joyful | Source: Unsplash

Zodra de nieuwe koppeling gereed is, zullen er ook instructies beschikbaar komen om deze te activeren.

– Stay Tuned-

Asperion

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?