U heeft een dienst geleverd en nu wordt uw factuur niet betaald. Bellen en mailen van uw kant geeft geen resultaat, het kost veel tijd, er worden beloftes gedaan, maar het geld komt niet binnen. Het inschakelen van een incassobureau is dan vaak nog de enige oplossing. Dankzij een directe koppeling tussen Asperion en Payq Incasso kunnen deze openstaande facturen nu uit handen worden gegeven.

Wanneer u klant bent van Payq Incasso kan er een directe koppeling worden gelegd naar uw administratie in Asperion. Vervolgens ontvangt u iedere week automatisch een e-mail bericht met alle facturen die nog openstaan. U selecteert de betreffende facturen en met één muisklik geeft u deze uit handen.

Via het online portaal van Payq Incasso kan dan op ieder gewenst moment de status van de dossiers worden gevolgd.

Financial growth
API Partner Payq incasso haalt automatisch openstaande facturen op uit de boekhouding

Asperion gebruikers profiteren van een extra interessante voordelen op de diensten van Payq incasso. Voor meer informatie over de koppeling : https://payq.nl/asperion

Over Payq Incasso

Payq incasseert grote en kleine portefeuilles aan vorderingen. Incasseren doen we door middel van persoonlijk contact ondersteund door de nieuwste technologieën.
We benaderen ieder klanttype op een specifieke, effectieve wijze voor een optimaal resultaat.

Over Asperion

Asperion biedt méér dan Online Boekhouden. Door de directe koppelingen met andere software pakketten maakt Asperion ondernemen makkelijker.
Nog geen Asperion Online Boekhoudpakket?

>> Probeer 30 dagen gratis.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?