Werk je met Simple-Simon voor jouw digitale werkbonnen? Dan is er goed nieuws! Vanaf nu is er een volledig geautomatiseerde koppeling tussen Simple-Simon en Asperion Online Boekhouden. Zo haal je het maximale eruit en worden jouw afgeronde werkbonnen direct als factuur aangemaakt in je boekhouding.

Direct Integratie tusen SImple Simon en Asperion Online Boekhouden
Koppeling tussen Asperion en Simple-Simon werkbonnen-app

Ook als je nog met papieren werkbonnen werkt -alleen of met een complete buitendienst- is de koppeling een uitkomst. De tijd die je nu kwijt bent aan het overnemen van de werkbonnen in je boekhouding kan nu volledig geautomatiseerd. Je bent verlost van de rompslomp met al dat papier. Vanaf nú dus inzicht in je planning en de administratie is eveneens bijgewerkt.

Het is erg eenvoudig om de koppeling te realiseren. Simple-Simon heeft een integratieproces gebouwd, dat de Slimme Werkbon App binnen no-time koppelt met Asperion. Je hebt Simon met een paar muisklikken gekoppeld met jouw boekhoudpakket!

Simple-Simon direct koppelen met Asperion of de software eerst uitproberen?
Voor meer informatie kijk op: https://www.asperion.nl/partners/simple-simon/

Asperion biedt méér dan Online Boekhouden. Door de directe koppelingen met andere software pakketten maakt Asperion ondernemen makkelijker.

Nog geen Asperion Online Boekhoudpakket? Probeer 30 dagen gratis.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?