Een directe koppeling tussen het online verkoopplatform van Bol.com en online boekhouden van Asperion zorgt er voor dat bestellingen in Bol.com automatisch worden doorgezet naar Asperion. Erg handig als uw webshop Bol.com gebruikt als verkoopkanaal.

Directe koppeling tussen Bol.com en Asperion Online Boukhouden

Over de koppeling
Bestelinformatie van bij Bol.com geplaatste orders zoals: producten, prijzen, verzendkosten en debiteur gegevens worden ieder uur rechtstreeks naar Asperion gestuurd zodat de administratie altijd actueel is. De Asperion gebruiker hoeft hier zelf niets voor te doen.

De voordelen van deze koppeling:


+ Administratie altijd Up-To-Date
Met de integratie tussen Bol.com en Asperion bent u in staat de Bol.com verkopen automatisch door te zetten naar uw boekhouding. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.
De Omzet en BTW zijn hierdoor altijd actueel in de boekhouding.

+ Automatische facturen
Conceptfacturen worden automatisch in Asperion aangemaakt waaruit zonder extra typewerk de definitieve factuur kan worden gegenereerd en per email als pdf naar de klant kan worden verstuurd. Dat is met name handig voor zakelijke klanten die een btw-factuur nodig hebben.

+ Voorraad direct bijgewerkt
Gebruikt u ook de Handel en Voorraad module van Asperion dan wordt uw voorraad ook automatisch bijgewerkt in de administratie.

De koppeling is gemaakt door onze API partner webwinkelfacturen.nl die hiervoor de API (Application Program Interface) van Asperion heeft gebruikt. Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding.

Deze koppeling is 30 dagen gratis uit te proberen via webwinkelfacturen. 30-dagen gratis proberen >

Over Bol.com
Bol.com heeft meer dan 8 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 15 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot een van de populairste winkels van Nederland en België. Sinds de introductie van ‘Verkopen via bol.com’ verkopen al meer dan 20.000 ondernemers via dit platform.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?